Bekijk de nieuwsbrief via uw webbrowser.
Nieuwsbrief Gemeente Lansingerland  Week 34, 20 augustus 2019

Week 34, 20 augustus 2019

Iets voor elkaar doen in straat of buurt?

Iets voor elkaar doen in straat of buurt?

De zomer is bij uitstek het moment om iets voor uw straat, buurt of wijk te organiseren. Denk hierbij aan een buurtbarbecue of een straatfeest, maar ook andere activiteiten zoals het organiseren van een sportmiddag. De gemeente wil dergelijke bewonersinitiatieven graag stimuleren.

Lees verder
Storing straatverlichting

Storing straatverlichting

Op de Berkelseweg en omgeving en de Molenwijk in Bergschenhoek is een complexe storing aan de straatverlichting.
De straatverlichting brandt momenteel 24 uur per dag. Deze keuze is gemaakt omdat anders de straatverlichting in de nacht niet zou branden.
Stedin heeft aangegeven op 3 oktober capaciteit te hebben om aan de storing te werken. Meer informatie vindt u op www.stedin.nl

Week van de Opvoeding

Week van de Opvoeding

Het opvoeden van kinderen en jongeren is belangrijk maar soms ook best lastig. Daarom is er de landelijke Week van de Opvoeding. Maandag 7 oktober tot en met zondag 13 oktober staat in het teken van opvoeden en ouderschap.

Lees verder
Deelnemers aan kreeftenonderzoek gezocht

Deelnemers aan kreeftenonderzoek gezocht

De Koninklijke Nederlandse Natuurhistorische Vereniging (KNNV) afdeling Delfland zoekt mensen die tot 15 oktober mee willen doen aan onderzoek naar de verspreiding van zoetwaterkreeften in Lansingerland.

Lees verder
Openstaande vacatures

Openstaande vacatures

Draag je graag een steentje bij aan de samenleving? Lijkt het je leuk om voor een gemeente te werken? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures. 

Lees verder
facebook Facebook
twitter Twitter
youtube YouTube
linkedin LinkedIn
instagram Instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?

Lansingerland Peilt (voorheen Burgerpanel) is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 18 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u in 2019 ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.