Bekijk de nieuwsbrief via uw webbrowser.
Nieuwsbrief Gemeente Lansingerland  Week 20, 14 mei 2019

Week 20, 14 mei 2019

Wie nomineert u als Talent van het Jaar?

Wie nomineert u als Talent van het Jaar?

Ken jij een talentvol persoon, team of groep, niet ouder dan 17 jaar, die de titel Sporttalent of Cultuurtalent van het Jaar verdient? Nomineer jouw Lansingerlands talent via www.lansingerland.nl/talent!

Lees verder
Melding? Gebruik BuitenOpOrde!

Melding? Gebruik BuitenOpOrde!

Doorgeven dat iets kapot, vies of niet in orde is in de openbare ruimte? Geef het voortaan door via BuitenOpOrde. Vanaf uw mobiel of tablet slaat u deze pagina op als app en maakt u gebruik van handige extra’s!

Lees verder
Open Dag station, bent u erbij?

Open Dag station, bent u erbij?

Komende zaterdag verandert het nieuwe station Lansingerland-Zoetermeer in een urban park. Kom gezellig picknicken, muziek maken of doe een poging met slacklinen. Ook kunt u het station ervaren tijdens één van de rondleidingen die dag! Wij zien u graag bij de Open Dag, zaterdag 18 mei van 10.00 tot 16.00 uur.

Lees verder
Verkiezing Europees Parlement

Verkiezing Europees Parlement

De verkiezing van het Europees Parlement is donderdag 23 mei. Alle stembureaus in Lansingerland zijn die dag open van 7.30 uur tot 21.00 uur. Heeft u de kandidatenlijst en uw stempas ontvangen?

Lees verder
Bouw gestart Gouden Podium

Bouw gestart Gouden Podium

Donderdag 9 mei is de bouw gestart van 34 eengezinswoningen in het Gouden Podium in de wijk Westpolder/Bolwerk, Berkel en Rodenrijs. Wethouder Albert Abee metselde traditiegetrouw een gouden steen in één van de nieuwe woningen.

Lees verder
Vergroenen schoolpleinen

Vergroenen schoolpleinen

Vandaag is de website Groen Blauwe Schoolpleinen gelanceerd. Basisscholen kunnen hier tips en inspiratie vinden voor meer water en groen op hun schoolplein. De site biedt voorbeelden en ervaringen van andere basisscholen die een groenblauw plein hebben gerealiseerd, opties voor financiële steun en lespakketten voor buitenlessen.

Lees verder
Verkenning Glastuinbouw Oostland

Verkenning Glastuinbouw Oostland

Ruim 100 ondernemers en geïnteresseerden uit het Oostland bezochten op maandagavond 13 mei de meet-up van ‘Verkenning Glastuinbouw Oostland’. Samen met de gedeputeerde van de Provincie Zuid-Holland mevrouw Adri Bom-Lemstra en de gemeenten Lansingerland, Waddinxveen, Pijnacker-Nootdorp en Zuidplas werd meegedacht over de toekomst van het glastuinbouwcluster.

Lees verder
facebook Facebook
twitter Twitter
youtube YouTube
linkedin LinkedIn
instagram Instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?

Lansingerland Peilt (voorheen Burgerpanel) is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 18 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u in 2019 ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.