Bekijk de nieuwsbrief via uw webbrowser.
Nieuwsbrief Gemeente Lansingerland  Week 18, 30 april 2019

Week 18, 30 april 2019

Wij zijn trots op onze decorandi!

Wij zijn trots op onze decorandi!

Burgemeester Pieter van de Stadt heeft tijdens de jaarlijkse lintjesregen op vrijdag 26 april namens de Koning een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan vijf inwoners van de gemeente Lansingerland. Wij feliciteren mevrouw H. van den Beukel-Kooren, de heer J.P. Van Weede, mevrouw B.E. Vreugdenhil-Van Eeden Petersman, de heer D. Van Vliet en mevrouw A. De Goeij-Hofstede met hun benoeming tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau!

Lees verder
Wie is uw Talent van het Jaar?

Wie is uw Talent van het Jaar?

Uw buurjongen, de dansgroep van uw dochter of allebei? Nomineer uw talent vóór 21 mei en zij maken kans op de titel Sporttalent van het Jaar of Cultuurtalent van het Jaar! Kijk voor meer informatie en voorwaarden op onze website.

Lees verder
Buxusrups in uw tuin?

Buxusrups in uw tuin?

Wij hebben verschillende meldingen gekregen van inwoners over buxusrupsen. Deze rupsen brengen in korte tijd veel schade aan de buxus. Controleer en behandel uw buxussen grondig in de maanden: april/mei, juli/augustus en september/oktober. Klik op lees verder voor tips wat u ertegen kunt doen!

Lees verder
Herdenkingsbijeenkomsten

Herdenkingsbijeenkomsten

Op 4 mei herdenkt Nederland alle Nederlandse slachtoffers sinds de Tweede Wereldoorlog. Ook in Lansingerland vindt in alle 3 de kernen een herdenkingsbijeenkomst plaats. Wilt u hierbij zijn? Klik op de link voor de programma's.

Lees verder
Ontmoeting wethouders

Ontmoeting wethouders

Heeft u een vraag of wilt u van gedachten wisselen over een bepaald onderwerp? U bent van harte welkom op dinsdag 7 en woensdag 8 mei voor een ontmoeting met de wethouders bij u in de buurt!

Lees verder
Werkzaamheden N470

Werkzaamheden N470

Van 29 april tot en met 21 mei is de zuidbaan, van Ruyven richting Tolhekplein, afgesloten vanwege de werkzaamheden aan de rotonde Keijzershof, rotonde Tuindersweg en de hoofdrijbaan. Van 22 mei tot en met 7 juni wordt de noordbaan aangepakt, van Tolhekplein richting Ruyven.

Lees verder
Reiniging en inspectie riolering

Reiniging en inspectie riolering

In opdracht van de gemeente Lansingerland gaat Van der Valk+ de Groot BV op diverse locaties binnen de gemeente een deel van het gemeenteriool reinigen en inspecteren. Het werk start begin mei en duurt naar verwachting tot eind september 2019.

Lees verder
facebook Facebook
twitter Twitter
youtube YouTube
linkedin LinkedIn
instagram Instagram
Bent u al lid van Lansingerland Peilt?

Lansingerland Peilt (voorheen Burgerpanel) is een digitaal panel waarvan inwoners van de gemeente Lansingerland van 18 jaar en ouder lid kunnen worden. Dit panel wordt ingezet om meningen en ervaringen van inwoners te peilen. Doet u in 2019 ook mee? Aanmelden kan via de website Lansingerland Peilt.