Bekijk de nieuwsbrief via uw webbrowser.
Nieuwsbrief Gemeente Lansingerland  Week 3, 15 januari 2019

Week 3, 15 januari 2019

Lansingerlandse hoogtepunten van 2018!

Lansingerlandse hoogtepunten van 2018!
Deel zwembad niet in gebruik

Deel zwembad niet in gebruik

Wethouder Simon Fortuyn en exploitant Sportfondsen willen zo snel mogelijk weten hoe het komt dat er tegeltjes loslaten van de bodem van het recreatiebad in zwembad De Windas. ,”We moeten snel weten wat er is gebeurd en hoe we het zwembad zo snel mogelijk weer gebruiksklaar hebben,’’ aldus de geschrokken wethouder Fortuyn. ”Dat doen wij samen met Sportfondsen.’’

Lees verder
Inloopavond essentaksterfte

Inloopavond essentaksterfte

Staatsbosbeheer organiseert op dinsdag 22 januari een inloopavond over de essentaksterfte in de Bleiswijkse Zoom Zuid en de Merenweg. U bent tussen 19.00 en 21.00 uur van harte welkom bij Sport- en Recreatiecentrum Rottemeren aan de Kooilaan in Bleiswijk. Vertegenwoordigers van Staatsbosbeheer zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Lees verder
Geef uw matras een tweede leven!

Geef uw matras een tweede leven!

Wist u dat uw matras gerecycled kan worden tot onder andere isolatiemateriaal en opvulmateriaal voor in meubels? Door uw oude matras naar het Afvalbrengstation te brengen, kan het matras gerecycled worden.

Lees verder
Expositie Armand

Expositie Armand

Van 15 januari tot en met 27 februari kunt u de expositie van Urmie Pherai tijdens openingstijden bekijken in de hal van het gemeentehuis. Ondanks dat Urmie altijd al grote belangstelling voor kunst had, heeft zij pas 11 jaar geleden zelf het penseel ter hand genomen. Juist de verschillende stijlen en diversiteit in werkwijze vindt zij interessant. Dit is ook te zien in haar werken. 

Lees verder
Bijeenkomsten Lage Bergse Bos

Bijeenkomsten Lage Bergse Bos

De komende jaren verandert het Lage Bergse Bos ingrijpend. Rijkswaterstaat, Staatsbosbeheer, het Recreatieschap Rottemeren en aannemerscombinatie voor de A16 Rotterdam, De Groene Boog, praten u tijdens twee bijeenkomsten graag bij over alle ontwikkelingen die op stapel staan.

Lees verder
Licht zet inbrekers in het zicht!

Licht zet inbrekers in het zicht!

Momenteel is er een verhoging van het aantal woninginbraken in Lansingerland. Graag geven we u daarom preventietips om een woninginbraak te voorkomen. Elke woninginbraak is er namelijk één teveel! De BOA’s (Buitengewoon Opsporingsambtenaar) houden momenteel tijdschakelaaracties in Lansingerland.

Lees verder
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Instagram
Uw evenement in onze agenda?

In Lansingerland worden veel activiteiten en evenementen georganiseerd. Van Hippische evenementen tot Foodfestivals, van exposities tot open monumentendagen. Iedereen die een evenement of activiteit organiseert dat in Lansingerland plaatsvindt en mogelijk voor onze inwoners interessant is, kan dit zelf aanmelden voor plaatsing in de agenda