Bekijk de nieuwsbrief via uw webbrowser.
Nieuwsbrief Gemeente Lansingerland  Week 51, 18 december 2018

Week 51, 18 december 2018

Weekmarkt maandag 24 december

Weekmarkt maandag 24 december

In verband met kerst is de weekmarkt in Berkel en Rodenrijs op maandag 24 december tot 16.00 uur. Komt u ook gezellig poffertjes eten? U krijgt een gratis portie bij de poffertjeskraam!

Kerstboominzameling

Kerstboominzameling

De jaarlijkse kerstbomeninzameling is op woensdag 9 januari 2019 van 13.00 tot 16.00 uur. Op verschillende locaties in Lansingerland kunt u uw boom inleveren. Kinderen die meer dan 20 kerstbomen hebben verzameld kunnen dit aan ons doorgeven, via het meldingformulier of telefonisch, op maandag 7 en dinsdag 8 januari tussen 8.30 en 15.30 uur.

Lees verder
Gewijzigde openingstijden

Gewijzigde openingstijden

Van maandag 24 december 2018 tot en met dinsdag 1 januari 2019 zijn de publieksbalies en het callcenter van de gemeente in verband met de feestdagen gesloten. Voor aangifte geboorte en overlijden zijn wij beperkt open. Woensdag 2 januari 2019 zijn wij weer open en bereikbaar!

Lees verder
Ontmoeting wethouders

Ontmoeting wethouders

Wilt u een wethouder spreken? Wethouder Kathy Arends is woensdag 19 december in Ontmoet! in Bergschenhoek en wethouder Simon Fortuyn is donderdag 20 december in 't Web in Bleiswijk.

Lees verder
Afvalinzameling tijdens feestdagen

Afvalinzameling tijdens feestdagen

Op dinsdag 25 en woensdag 26 december en op dinsdag 1 januari wordt er geen afval ingezameld. Kijk op www.mijnafvalwijzer.nl voor uw gewijzigde inzameldagen. Zo weet u precies wanneer het afval bij u wordt opgehaald.

Lees verder
Hockeyvereniging ruimt op!

Hockeyvereniging ruimt op!

Voor het tweede jaar op rij houden de jongens D van Hockeyvereniging Bleiswijk een schoonmaakactie in de omgeving van hun eigen sportaccommodatie. Van de gemeente krijgen ze daarvoor een beloning, die bijvoorbeeld al een keer gebruikt is voor de zaalhuur van een extra training.

Lees verder
Uitnodiging nieuwjaarsreceptie

Uitnodiging nieuwjaarsreceptie

Komt u ook naar de nieuwjaarsreceptie op maandag 7 januari 2019? We kijken graag samen met u terug op het afgelopen jaar en blikken vooruit op het nieuwe jaar. U bent van harte welkom tussen 18.30 en 21.30 uur in het gemeentehuis!

Lees verder
Afvalkalender 2019 online!

Afvalkalender 2019 online!

Uw persoonlijke afvalkalender 2019 staat online op MijnAfvalwijzer. Hierin ziet u precies welk soort afval op welke dagen bij u wordt opgehaald in het nieuwe jaar. Via de app Afvalwijzer kunt u ook de afvalkalender bekijken en herinneringsberichtjes instellen zodat u op tijd het afval aanbiedt.

Lees verder
Scholenmarkt 2019

Scholenmarkt 2019

De jaarlijkse scholenmarkt voor basisschoolleerlingen uit groep 8 komt er weer aan. Woensdagavond 16 januari 2019 geven de scholen van het voortgezet onderwijs de informatie die leerlingen uit groep 8 nodig hebben voor het kiezen van een passende middelbare school. De scholenmarkt is in de Oostmeerhal in Berkel en Rodenrijs.

Lees verder
Vuurwerkvrije zones aangewezen

Vuurwerkvrije zones aangewezen

De volgende locaties zijn aangewezen als vuurwerkvrije zone: Hospice in Bergschenhoek, Winkelgebied in Bergschenhoek, Museumhoeve Molenaar in Berkel en Rodenrijs en Zorgcentrum de Tuinen in Bleiswijk. Bij deze locaties worden borden geplaatst.

Lees verder
facebook Facebook
twitter Twitter
youtube YouTube
linkedin LinkedIn
instagram Instagram
Nieuwsbrief tijdens feestdagen

Rond de feestdagen ontvangt u de nieuwsbrief op een andere dag dan u van ons gewend bent. Namelijk donderdag 27 december 2018 en donderdag 3 januari 2019. Vanaf dinsdag 8 januari komt de nieuwsbrief weer wekelijks op dinsdag uit.