Bekijk de nieuwsbrief via uw webbrowser.
Nieuwsbrief Gemeente Lansingerland  Week 47, 20 november 2018

Week 47, 20 november 2018

Website Lansingerland vernieuwd

Website Lansingerland vernieuwd

Onze nieuwe website met moderne vormgeving en verbeterde navigatie is live!

Lees verder
Zing je mee?

Zing je mee?

De cultuurfabriek organiseert zaterdag 24 november een Sing-A-Long in de hal van het gemeentehuis. Komt u ook luisteren en mee zingen op bekende melodieën? U bent vanaf 19.30 uur van harte welkom!

Lees verder
Vuurwerkvrije zone

Vuurwerkvrije zone

Wij vinden het belangrijk dat iedereen kan genieten van een feestelijk en gezellig Oud en Nieuw. Voor de één hoort daar vuurwerk bij, voor de ander juist niet. Wilt u dat wij een locatie tijdens Oud en Nieuw als vuurwerkvrije zone aanwijzen? Vul dan voor 16 december het aanvraagformulier in.

Lees verder
Trots op onze gemeentedichter!

Trots op onze gemeentedichter!

Zaterdag 17 november, tijdens de Avond van de Zuid-Hollandse Poëzie in Theater ’t Web, is Mark Boninsegna officieel benoemd door loco-burgemeester Ankie van Tatenhove.

Lees verder
Herinrichting Noordeindseweg

Herinrichting Noordeindseweg

Het college van B&W heeft onlangs de gemeenteraad met een brief geïnformeerd over het vervolg van project Herinrichting Noordeindseweg. Het college stelt een verkeersveilige Noordeindseweg voor met een 30 km/h-inrichting.

Lees verder
Nieuwe stuw in Bleiswijk

Nieuwe stuw in Bleiswijk

De oude stuw was alleen te bedienen met de hand. Hierdoor kon niet snel genoeg gezorgd worden voor het juiste waterpeil. De nieuwe stuw is geautomatiseerd en kan op afstand anticiperen op de hoeveelheid neerslag. Zo houden we droge voeten!

Lees verder
Dit weekend geen treinen

Dit weekend geen treinen

In het weekend van zaterdag 24 november (1.00 uur) tot maandag 26 november 2018 (5.00 uur) wordt gewerkt nabij en aan het spoor tussen Gouda en Den Haag. Het gaat om werkzaamheden aan het perron en het viaduct bij station Lansingerland-Zoetermeer. 

Lees verder
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Instagram
Bent u al lid van het Burgerpanel?

Heeft u een mening over vraagstukken van de gemeente? En bent u ouder dan 14 jaar en woonachtig in Lansingerland? Dan nodigen we u van harte uit om lid te worden van het digitale burgerpanel!
Circa 4 keer per jaar ontvangt u per email een peiling met gemiddeld 15 vragen. Aanmelden kan via: www.burgerpanellansingerland.nl