Bekijk de nieuwsbrief via uw webbrowser.
Nieuwsbrief Gemeente Lansingerland  Week 44, 30 oktober 2018

Week 44, 30 oktober 2018

Werkt uw fietsverlichting?

Werkt uw fietsverlichting?

U heeft het vast gemerkt, de donkere dagen zijn ingezet. Gaat u geregeld met de fiets? Zorg er dan voor dat uw fietsverlichting op orde is.

Lees verder
Aanmelden takkenroute

Aanmelden takkenroute

Heeft u snoeiafval wat niet in de container past? Als extra service kunt u dan gebruik maken van de takkenroute. U kunt zich via www.mijnafvalwijzer.nl hiervoor aanmelden tot vrijdag 2 november 17.00 uur!

Lees verder
Naar het café met uw buren?

Naar het café met uw buren?

Kom voor praktische besparingstips of advies van de energiecoaches naar het Energiecafé bij u in de buurt! Woensdag 31 oktober De Kievit in Berkel, maandag 5 november The Point in Bergschenhoek en donderdag 15 november Gereformeerde Kerk in Bleiswijk.

Lees verder
Lansingerland App verdwijnt

Lansingerland App verdwijnt

De app bestaat ruim zes jaar en is veel inwoners van dienst geweest. De nieuwe website, die begin november live gaat, is beter bruikbaar op mobiel en kan dus in veel van de functies van de app voorzien. 

Lees verder
Lichtjesavond Lansingerland

Lichtjesavond Lansingerland

Zaterdagavond 3 november steken we met elkaar kaarsjes aan om het leven te vieren en onze geliefden te eren en te gedenken. Lionsclub Berkel en Rodenrijs en Vrienden van Hopsice Lansingerland organiseren deze Lichtjesavond op het evenemententerrein naast zwembad De Windas. U bent van harte welkom!

Lees verder
Hoveniers enthousiast

Hoveniers enthousiast

Donderdagavond 25 oktober ontvingen wij 25 lokale hoveniers bij de eerste editie van het Inspiratiecafé ‘Tuin van de Toekomst’. Door ervaringen en ‘tips en tricks’ te delen zijn de hoveniers geïnspireerd om bij tuininrichtingen vaker te adviseren over klimaatbestendige maatregelen.

Lees verder
Meld uw camera aan bij de politie

Meld uw camera aan bij de politie

Camera in Beeld is een politiesysteem, die alle (particuliere en overheids-) camera’s op een kaart weergeeft. Wanneer er een incident is geweest kan de politie u vragen om de beelden te bekijken om zo sneller meer incidenten op te lossen. Doet u mee?

Lees verder
Centrum Bleiswijk

Centrum Bleiswijk

Aanneminsgbedrijf Daallin start maandag 29 oktober met het vervangen van de bestrating in de Dorpsstraat en Plaats en op de bruggen in de Dorpsstraat, Kerkstraat en Plaats. De werkzaamheden staan gepland tot half november.

Lees verder
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Instagram
Uw evenement in onze activiteitenagenda?

In Lansingerland worden veel activiteiten en evenementen georganiseerd. Van Hippische evenementen tot Foodfestivals, van exposities tot open monumentendagen. Iedereen die een evenement of activiteit organiseert dat in Lansingerland plaatsvindt en mogelijk voor onze inwoners interessant is, kan dit zelf aanmelden voor plaatsing in de activiteitenagenda. De agenda is te zien op onze website en via de LansingerlandApp.