Bekijk de nieuwsbrief via uw webbrowser.
Nieuwsbrief Gemeente Lansingerland  Week 34, 21 augustus 2018

Week 34, 21 augustus 2018

De scholen gaan weer beginnen!

De scholen gaan weer beginnen!

Maandag 27 augustus start het nieuwe schooljaar voor leerlingen van basisscholen en het voortgezet onderwijs. Veel jonge verkeersdeelnemers zijn dan weer onderweg. Houdt u rekening met onze kinderen?

Lees verder
Elk kind doet mee

Elk kind doet mee

De vakantie zit er bijna op en de kinderen gaan alweer naar school. Dat betekent ook weer extra kosten. Heeft u een laag inkomen? Stichting Leergeld biedt de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming in de noodzakelijke schoolkosten. 

Lees verder
Extra veld sportpark Het Hoge Land

Extra veld sportpark Het Hoge Land

Hockeyvereniging HBR krijgt een extra veld. Sportwethouder Ankie van Tatenhove is blij met de uitbreiding van het sportpark Het Hoge Land: ‘’Het is goed dat inwoners sporten en bewegen. Gelukkig doen steeds meer mensen dat. Daarom houden wij onze accommodaties op peil.’’

Lees verder
Pas op voor babbeltrucs

Pas op voor babbeltrucs

De afgelopen weken zijn er in de regio Rotterdam weer teveel ouderen slachtoffer geworden van gehaaide babbeltrucs. Laat niemand binnen, wat ze ook verzinnen! Kijk voor meer informatie op de website van de politie

Lees verder
Medicijnen? Niet in het riool!

Medicijnen? Niet in het riool!

Resten van medicijnen zijn moeilijk uit het water te zuiveren. Apothekers in Lansingerland werken samen met ons en Renewi om medicijnresten op een goede manier in te zamelen. Breng daarom uw oude medicijnen, infuuszakken en injectienaalden naar de apotheek of het afvalbrengstation.

Lees verder
Nazomerexpositie in gemeentehuis

Nazomerexpositie in gemeentehuis

In de hal van het gemeentehuis hangt een sfeer van zomers buiten: water en boten, zeilen en sluizen, varen en kijken naar het water. Geniet mee bij de nazomerexpositie 'Maritiem' met werken van Yvonne Gruis (foto’s) en Bert Oosthout (schilderijen).

Lees verder
Bedrijventerrein Oudeland in trek

Bedrijventerrein Oudeland in trek

Wethouder Albert Abee en de directeuren van Twins Investments hebben hun handtekening gezet onder een overeenkomst voor een kavel van bijna 5500m2 op bedrijventerrein Oudeland.

Lees verder
facebook Facebook
twitter Twitter
youtube YouTube
linkedin LinkedIn
instagram Instagram
Win-actie: op de foto met de online nieuwsbrief

Gaat u binnenkort op vakantie! Maak een leuke, ludieke of bijzondere foto terwijl u de online nieuwsbrief leest. Post uw foto (openbaar) voor maandag 27 augustus op Twitter, Facebook of Instagram. Tag ons, zet #lslfoto in uw bericht en maak kans op een gelimiteerde oplage van het unieke Monopoly Lansingerland spel!