Bekijk de nieuwsbrief via uw webbrowser.
Nieuwsbrief Gemeente Lansingerland  Week 3, 16 januari 2018

Week 3, 16 januari 2018

Scholenmarkt 2018

Scholenmarkt 2018

Komt u ook woensdag 17 januari naar de scholenmarkt in de Oostmeerhal? Op deze avond geven de scholen van het voortgezet onderwijs de informatie die leerlingen uit groep 8 nodig hebben voor het kiezen van een passende middelbare school. Er zijn voortgezet onderwijs scholen aanwezig uit Lansingerland en uit de omliggende gemeenten.

Lees verder
Meld uw klus aan voor NLdoet!

Meld uw klus aan voor NLdoet!

Stichtingen, verenigingen, zorginstellingen, scholen en natuurorganisaties kunnen weer klussen aanmelden voor NLdoet op 9 en 10 maart 2018. Of het nu gaat om het schilderen van een clubhuis of hulp bij het onderhoud van een natuurgebied. Tijdens NLdoet staan tal van vrijwilligers voor uw organisatie of vereniging klaar.

Lees verder
Informatieavond RTHA

Informatieavond RTHA

Op dinsdag 23 januari organiseren Commissie Regionaal Overleg (CRO) in samenwerking met Rotterdam The Hague Airport een informatie- en discussieavond voor omwonenden. Het doel van de avond is een gesprek aangaan met omwonenden en zo veel mogelijk vragen beantwoorden over het huidige vliegverkeer. 

Lees verder
Expositie Beasts of beauty

Expositie Beasts of beauty

In het gemeentehuis exposeert Carla van Rijn. Carla: ''Dieren zijn mijn grootste inspiratiebron. Ze fascineren mij. Kijk maar eens rond in het weiland, in de dierentuin en op straat. Aan hun houding zie je dat ze verschillende persoonlijkheden hebben, elk met een eigen uitstraling en een eigen karakter". 

Lees verder
Werkt uw fietsverlichting?

Werkt uw fietsverlichting?

Binnenkort controleren we weer op goede fietsverlichting. De Fietsersbond, BOA’s en de wijkagent controleren rondom station Westpolder. Is een lampje stuk? Ga dan langs bij Biesieklette Westpolder. Zij helpen u voor een gereduceerd tarief graag aan een werkend voor- en achterlampje.

Lees verder
Duurzaam wonen in Meerpolder

Duurzaam wonen in Meerpolder

De wijk Meerpolder in Berkel en Rodenrijs krijgt er een nieuwe duurzame ontwikkeling bij. Op dinsdag 9 januari 2018 zetten wethouder Albert Abee, Erik Batenburg (Batenburg BV) en Jan Houweling (Houweling architecten) de handtekening op de gronduitgifte-overeenkomst voor de ontwikkeling van het 4C project.

Lees verder
Kandidaatstelling Gemeenteraadsverkiezingen 2018

Kandidaatstelling Gemeenteraadsverkiezingen 2018

Op maandag 5 februari 2018 vindt de kandidaatstelling voor de verkiezing van de leden van de raad van de gemeente Lansingerland plaats. U kunt die dag tot 17.00 uur de kandidatenlijsten persoonlijk inleveren bij het centraal stembureau (gemeentehuis) in Bergschenhoek.

Lees verder
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Instagram
Uw evenement in onze activiteitenagenda?

In Lansingerland worden veel activiteiten en evenementen georganiseerd. Van Hippische evenementen tot Foodfestivals, van exposities tot open monumentendagen. Iedereen die een evenement of activiteit organiseert dat in Lansingerland plaatsvindt en mogelijk voor onze inwoners interessant is, kan dit zelf aanmelden voor plaatsing in de activiteitenagenda. De agenda is te zien op onze website en via de LansingerlandApp.