Bekijk de nieuwsbrief via uw webbrowser.
Nieuwsbrief Gemeente Lansingerland  Week 2, 9 januari 2018

Week 2, 9 januari 2018

Gefeliciteerd vrijwilligers van het jaar!

Gefeliciteerd vrijwilligers van het jaar!

Cornel van der Heiden, Stichting Vluchtelingenwerk en Abdel Afalah zijn de winnende vrijwilligers van het jaar in de categorieën Individueel, Groep en Sport. Maandagavond 8 januari zijn zij in het zonnetje gezet tijdens de nieuwjaarsreceptie in het gemeentehuis. Burgemeester Pieter van de Stadt reikte de prijzen uit.

Lees verder
Scholenmarkt 2018

Scholenmarkt 2018

Op woensdag 17 januari 2018 vindt in sporthal Oostmeer, Het Hoge Land 19 in Berkel en Rodenrijs de jaarlijkse scholenmarkt voortgezet onderwijs plaats. Op deze avond geven de scholen van het voortgezet onderwijs de informatie die leerlingen uit groep 8 nodig hebben voor het kiezen van een passende middelbare school.

Lees verder
Nieuwjaarsfilm tijdens receptie

Nieuwjaarsfilm tijdens receptie

De drukbezochte nieuwjaarsreceptie stond in het teken van sport en vrijwilligers. Speciale aandacht was er ook voor de aanwezige sportkampioenen; Jade van der Maas en Thomas Jansen (NK zwemmen) en Bibi Verzijl (NK Mountainbike). In een film werden de hoogtepunten van 2017 en wensen voor 2018 van ondernemers, organisaties en inwoners getoond.
 

Lees verder

Een terugblik op de festiviteiten van 10 jaar Lansingerland

Een terugblik op de festiviteiten van 10 jaar Lansingerland
facebook Facebook
twitter Twitter
youtube YouTube
linkedin LinkedIn
instagram Instagram
Bent u al lid van het Burgerpanel?

Heeft u een mening over vraagstukken van de gemeente? En bent u ouder dan 14 jaar en woonachtig in Lansingerland? Dan nodigen we u van harte uit om lid te worden van het digitale burgerpanel!
Circa 4 keer per jaar ontvangt u per email een peiling met gemiddeld 15 vragen. Aanmelden kan via: www.burgerpanellansingerland.nl