Bekijk de nieuwsbrief via uw webbrowser.
Nieuwsbrief Gemeente Lansingerland  Week 1, 2 januari 2018

Week 1, 2 januari 2018

Nieuwjaarsreceptie Lansingerland

Nieuwjaarsreceptie Lansingerland

Op maandag 8 januari 2018 van 19.00 tot 21.00 uur organiseert de gemeente Lansingerland haar jaarlijkse nieuwjaarsreceptie in het gemeentehuis. Tijdens deze avond blikken we samen met u terug op 10 jaar Lansingerland en kijken we vooruit naar het nieuwe jaar. U bent van harte welkom!

Lees verder
Kerstbomeninzameling

Kerstbomeninzameling

De jaarlijkse kerstbomeninzameling is op vrijdag 5 januari 2018 van 11.00 tot 15.00 uur. Tijdens de inzameling wordt per ingeleverde kerstboom 50 eurocent betaald. Heb je meer dan 20 kerstbomen verzameld? Geef dat door via het online meldpunt of via telefoonnummer 14 010.

Lees verder
Wethouder spreken?

Wethouder spreken?

Heeft u een vraag voor een van de wethouders? Of wilt u met hen van gedachten wisselen over een bepaald onderwerp? U bent van harte welkom in de bieb in uw woonkern tijdens het maandelijkse spreekuur van de wethouders op woensdag 10 januari.

Lees verder
Exposeren in het gemeentehuis?

Exposeren in het gemeentehuis?

In de hal van het gemeentehuis zijn er regelmatig exposities en tentoonstellingen. Woon je in Lansingerland en wil je gebruik maken van de hal om je werken te tonen?

Stuur dan een mail naar communicatie@lansingerland.nl. Wij nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

facebook Facebook
twitter Twitter
youtube YouTube
linkedin LinkedIn
instagram Instagram
Uw evenement in onze activiteitenagenda?

In Lansingerland worden veel activiteiten en evenementen georganiseerd. Van Hippische evenementen tot Foodfestivals, van exposities tot open monumentendagen. Iedereen die een evenement of activiteit organiseert dat in Lansingerland plaatsvindt en mogelijk voor onze inwoners interessant is, kan dit zelf aanmelden voor plaatsing in de activiteitenagenda. De agenda is te zien op onze website en via de LansingerlandApp.