Bekijk de nieuwsbrief via uw webbrowser.
Nieuwsbrief Gemeente Lansingerland  Week 44, 31 oktober  2017

Week 44, 31 oktober 2017

Snoeiafval gratis opgehaald

Snoeiafval gratis opgehaald

Het is herfst! Voor veel inwoners de tijd om de tuin alvast winterklaar te maken. Heeft u snoeiafval wat niet in de GFT container past? Als extra service kunt u zich via www.mijnafvalwijzer.nl aanmelden voor de takkenroute. Uw snoeiafval wordt dan op donderdag 9 of vrijdag 10 november gratis aan huis opgehaald.

Lees verder
Lansinger Energiecafé in Bleiswijk

Lansinger Energiecafé in Bleiswijk

Op dinsdagavond 7 november organiseren Nieuwe Lansinger Stroom en de gemeente Lansingerland het Lansinger Energiecafé in Bleiswijk. Een buurtbijeenkomst waar u van uw buurtgenoten en professionele bedrijven praktische besparingstips krijgt om snel energie en geld te besparen.

Lees verder
Rioolwerkzaamheden

Rioolwerkzaamheden

Van 1 september 2017 tot en met 31 december 2018 worden de riolen in Lansingerland gereinigd en geïnspecteerd. Van der Valk + De Groot is de aannemer die in opdracht van de gemeente de werkzaamheden uitvoert.
Op www.lansingerland.valkdegroot.nl. kunt u de planning van de werkzaamheden raadplegen.

Lees verder
Nieuw gemaal Bleiswijk

Nieuw gemaal Bleiswijk

Op vrijdag 27 oktober is er aan de Albert van ’t Hartweg nummer 9 in Bleiswijk een nieuw gemaal geplaatst. Het is het nieuwe gebiedsgemaal van de Anjerweg en de Albert van ’t Hartweg en bestaat uit een grote betonnen put van 4 meter diep met twee pompen.

Lees verder
LansingerEnergieMarkt druk bezocht

LansingerEnergieMarkt druk bezocht

Donderdag 26 oktober organiseerden de gemeente samen met Nieuwe Lansinger Stroom de eerste editie van de Lansinger Energie Markt. Een zeer geslaagde avond waar zo’n 200 bezoekers op af kwamen.

Lees verder
Stel uw vraag aan de wethouder

Stel uw vraag aan de wethouder

Heeft u een vraag voor een van de wethouders? Of wilt u met hen van gedachten wisselen over een bepaald onderwerp? U bent van harte welkom tijdens het maandelijkse spreekuur van de wethouders op woensdag 8 november.

Lees verder
Sirenetest

Sirenetest

Op de eerste maandag van iedere maand testen we om 12.00 uur in heel Nederland de sirenes. We testen deze sirenes om er zeker van te zijn dat ze functioneren als we er in het kader van rampenbestrijding gebruik van willen maken. De eerstvolgende sirenetest is op maandag 6 november 2017.

Lees verder

facebook Facebook
twitter Twitter
youtube YouTube
linkedin LinkedIn
instagram Instagram
Exposeren in het gemeentehuis?

In de hal van het gemeentehuis zijn er regelmatig exposities en tentoonstellingen. Woont u in Lansingerland en wilt u gebruik maken van de hal om uw werken te tonen? Stuur dan een mail naar info@lansingerland.nl. Wij nemen dan contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.