Bekijk de nieuwsbrief via uw webbrowser.
Nieuwsbrief Gemeente Lansingerland  Week 37, 12 september 2017

Week 37, 12 september 2017

Brugklasleerlingen ontdekken hun talent

Brugklasleerlingen ontdekken hun talent

Van dinsdag 12 tot en met donderdag 14 september trekken alle brugklasleerlingen erop uit voor Expeditie Lansingerland. Tijdens de expeditie maken ze nader kennis met elkaar via diverse sport- en cultuuractiviteiten in de gemeente. 

Lees verder
Exposities in gemeentehuis

Exposities in gemeentehuis

Zaterdag 9 september, Open Monumentendag, bezochten ongeveer 125 belangstellenden het gemeentehuis. Zij namen een kijkje in het publieksgebouw en bezochten de exposities. Om 13.00 uur gaf Ankie van Tatenhove het startsein van de expositie 'Lansingerland door jouw ogen'. 

Lees verder
In gesprek met wethouder Heuvelink

In gesprek met wethouder Heuvelink

Bewoners van de Rodenrijseweg en directe omgeving (Lint-Zuid) hebben een uitnodiging ontvangen om op zaterdag 16 september tussen 11.00 en 13.00 uur in gesprek te gaan met wethouder Jeroen Heuvelink over hun woon- en leefomgeving.

Lees verder
Cultuurhuis 't Web geopend

Cultuurhuis 't Web geopend

Op zaterdag 9 september 2017 heeft cultuurwethouder Van Tatenhove het eerste cultuurhuis van Lansingerland geopend in Bleiswijk. Het cultuurhuis is een direct resultaat van het burgerinitiatief “Behoud ’t Web”.

Lees verder
Schoolmaatschappelijk werk

Schoolmaatschappelijk werk

Wethouder Jeroen Heuvelink heeft maandag 11 september samen met de directeuren van de basisscholen in Lansingerland het convenant Schoolmaatschappelijk Werk ondertekend. 

Lees verder
Eerste windtrackmast geplaatst

Eerste windtrackmast geplaatst

TenneT is in de Randstad bezig met de aanleg van een nieuwe hoogspanningsverbinding tussen Beverwijk en Bleiswijk. Woensdag 6 september is de eerste hoogspanningsmast van het meest zuidelijke deel van het traject neergezet ter hoogte van het Bentwoud.

Lees verder
Schoolbrengdag 2017

Schoolbrengdag 2017

Helpt u mee de verkeersveiligheid rondom scholen te verbeteren? Laat dan op donderdag 21 september de auto staan en breng uw kind lopend of op de fiets naar school! Op de fiets of lopend is vaak net zo snel of zelfs sneller dan het autoritje.

Lees verder
facebook Facebook
twitter Twitter
youtube YouTube
linkedin LinkedIn
instagram Instagram
Uw evenement in onze activiteitenagenda?

In Lansingerland worden veel activiteiten en evenementen georganiseerd. Van Hippische evenementen tot Foodfestivals, van exposities tot open monumentendagen. Iedereen die een evenement of activiteit organiseert dat in Lansingerland plaatsvindt en mogelijk voor onze inwoners interessant is, kan dit zelf aanmelden voor plaatsing in de activiteitenagenda. De agenda is te zien op onze website en via de LansingerlandApp.