Bekijk de nieuwsbrief via uw webbrowser.
Nieuwsbrief Gemeente Lansingerland  Week 30, 25 juli 2017

Week 30, 25 juli 2017

Laatste kans inschrijven Ride for the Roses

Laatste kans inschrijven Ride for the Roses

Over 1½ maand is de 20e editie van de Ride for the Roses in Lansingerland een feit! Wilt u meefietsen en heeft u zich nog niet aangemeld? Op 29 juli is de deadline voor de voorinschrijving. Wilt u ook in actie komen voor het KWF? Schrijf u snel in, zodat u alle deelnamebescheiden op tijd ontvangt om deze bijzondere Ride-editie mee te kunnen fietsen.

Lees verder
Lansingerland door jouw ogen

Lansingerland door jouw ogen

Bent u creatief en heeft u een beeld bij Lansingerland? Leef u dan uit en maak er een kunstwerk van! Alles kan: een schilderij, tekening, foto, 3D-print, gedicht, vlog, lied of ander kunstwerk. Inleveren kan tot 10 augustus. Wie weet verdient uw kunstwerk wel een plek in de expositie ‘Lansingerland door jouw ogen’.

Lees verder
Veteranendag Lansingerland

Veteranendag Lansingerland

Ieder jaar organiseert de gemeente Lansingerland een Veteranendag als eerbetoon aan hen die hebben gevochten voor ons vrije land in heden en verleden. Dit jaar organiseren we deze lokale Veteranendag op vrijdag 25 augustus bij het gemeentehuis.

Lees verder
Start voorbereidende werkzaamheden A16

Start voorbereidende werkzaamheden A16

Rijkswaterstaat start deze zomer met de voorbereidende werkzaamheden voor de aanleg van de A16 Rotterdam. Om de weg aan te kunnen leggen, is het noodzakelijk het (werk)gebied vrij te maken. Hiervoor moeten ongeveer 30 woningen en/of schuren worden gesloopt en kabels en leidingen worden verlegd. 

Lees verder
Hartveilig wonen in Lansingerland

Hartveilig wonen in Lansingerland

Stelt u zich eens voor. U staat met uw buurman te praten en hij zakt ineens in elkaar. Hartstilstand… Weet u wat u moet doen? U kunt zijn leven redden door vrijwilliger te worden bij Hartveilig Wonen! Hoe gezond of sportief u ook leeft, een hartstilstand kan iedereen treffen. Jong of oud, leeftijd speelt geen rol. Hulp binnen 6 minuten is dan van levensbelang. Hiervoor zijn veel AED’s en vrijwilligers nodig.

Lees verder

facebook Facebook
twitter Twitter
youtube YouTube
linkedin LinkedIn
instagram Instagram