Bekijk de nieuwsbrief via uw webbrowser.
Nieuwsbrief Gemeente Lansingerland  Week 29, 18 juli 2017

Week 29, 18 juli 2017

Jongerenenquête

Jongerenenquête

De gemeente Lansingerland vindt het belangrijk dat alle jongeren in haar gemeente de dingen kunnen doen die zij leuk, interessant en belangrijk vinden. Daarom laat de gemeente een jeugdonderzoek doen door Stichting Alexander. Want wat zijn precies die dingen die jongeren graag doen? Vul de enquête (anoniem) in, en laat het weten! 

Nieuw contract Wmo-hulpmiddelen

Nieuw contract Wmo-hulpmiddelen

De gemeente Lansingerland heeft voor het verstrekken van Wmo-hulpmiddelen (zoals scootmobielen en rolstoelen) een nieuw contract afgesloten met leverancier Medipoint. Inwoners die gebruik maken van een hulpmiddel zijn per brief 
geïnformeerd. 

Lees verder
Herinrichting plein bij ‘t Vierkantje

Herinrichting plein bij ‘t Vierkantje

De gemeenteraad heeft besloten om het plein bij café ’t Vierkantje autovrij te maken. Op basis van de input van de belanghebbenden, die is gegeven tijdens bijeenkomsten, heeft landschapsarchitect Karres en Brands een modellenstudie opgesteld. Model 2 heeft het meeste draagvlak en zal verder worden uitgewerkt.

Lees verder
Bushalte gemeentehuis is klaar

Bushalte gemeentehuis is klaar

De nieuwe bushalte aan de Boterdorpseweg voor het gemeentehuis is klaar. Komt u met de fiets naar de halte? Stalt u dan uw fiets in de fietsenstalling aan het begin van het voetpad richting de bushalte. Buslijn 174 van de RET maakt gebruik van deze halte. De vervoerstijden vindt u op www.ret.nl.

Werkzaamheden metrolijn E

Werkzaamheden metrolijn E

Van zaterdag 22 tot en met donderdag 27 juli werken de HTM en de RET samen aan de metrosporen van metro E. Metrostations Nootdorp en Leidschenveen van metro E vervallen tijdens de werkzaamheden. De HTM verzorgt vervangend vervoer tussen Pijnacker Zuid en Forepark en tussen Pijnacker Zuid en Den Haag Centraal.

Lees verder
Preventieacties tegen woninginbraak

Preventieacties tegen woninginbraak

Om het aantal woninginbraken in de zomerperiode verder te verlagen vonden verschillende preventieacties plaats met de boodschap Dagje weg? Deur op slot!

Lees verder
Aanpak buurtpark Klaverweide

Aanpak buurtpark Klaverweide

Het buurtpark de Klaverweide in Berkel en Rodenrijs is aan verbetering en groot onderhoud toe. Om het park toekomstbestendig te maken zijn er diverse maatregelen voor het groen opgesteld. Naast groenwerkzaamheden worden ook de vier speelplekken in het park aangepakt.

Lees verder
facebook Facebook
twitter Twitter
youtube YouTube
linkedin LinkedIn
instagram Instagram
Exposeren in het gemeentehuis?

In de hal van het gemeentehuis zijn er regelmatig exposities en tentoonstellingen. Woont u in Lansingerland en wilt u gebruik maken van de hal om uw werken te tonen? Stuur dan een mail naar info@lansingerland.nl. Wij nemen dan contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.